rvs polijsten

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Contact

RVS Polijsten

Eén van onze diensten is RVS polijsten, dit is officieel het laatste deel van een aantal stappen die nodig zijn om tot het uiteindelijke doel te komen, namelijk het behalen van een (hoog)glanzend resultaat! 

Polijsten is een vak apart. Het polijsten van RVS is een nauwkeurig en arbeidsintensief proces. Als men een blinkend resultaat wilt hebben, is voorbewerking essentieel. Er zijn drie vormen van polijsten, namelijk:

  • Mirrorpolijsten
  • Hoogglanspolijsten
  • Mechanisch polijsten

 


Voorbewerken

Voorbewerking is essentieel. Tijdens de voorbewerking wordt het RVS geschuurd. Tijdens dit proces worden eventuele krassen en beschadigingen uit het RVS gehaald zodat het optimaal gepolijst kan worden. Als de voorbewerking achter de rug is, kan er gepolijst worden.

Voorpolijsten

Na de voorbewerking gaan we verder met voorpolijsten. Dit moet eerst worden gedaan voordat we verder kunnen naar een ander vorm van polijsten zoals (hoog)glanspolijsten of mirrorpolijsten.

Polijsten

Als het voorpolijsten klaar is kunnen we beginnen aan het echte werk: Polijsten! Dit kan Mirrorpolijsten, hoogglanspolijsten of mechanisch polijsten zijn. In deze fase gaan we het uiteindelijke doel behalen. Een glanzend eindproduct. Hiervoor gebruiken wij vaak een zachte flanel polijstschijf in combinatie met gele of witte polijstpasta.

Hoe gaat RVS polijsten in zijn werk?

Hoe gaat RVS polijsten precies in zijn werk? Wat wordt er precies gedaan? Tijdens het polijsten wordt het RVS of aluminium compleet glad geschuurd. Dit wordt gedaan met verschillende soorten schuurpapier. We beginnen met grof schuurpapier en werken naar steeds fijner schuurpapier. Dit wordt gedaan in kleine stapjes. Als het schuren gedaan is kan het product mooi glanzend worden gemaakt.

Neem contact met ons op!

Contact