RVS polijsten kosten

RVS polijsten kosten

RVS polijsten kosten. Welke prijs betaal je voor glimmend RVS?

Je kijkt naar de RVS-onderdelen op je schip en je komt tot de conclusie dat deze wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. Het RVS ziet er dof uit en het is verre van glimmend. Tijd om je RVS te (laten) polijsten, maar wat zijn nu de exacte kosten van RVS polijsten? Die vraag gaan we voor je beantwoorden in deze blog. 

Wat leg je neer voor glimmend RVS?

De exacte kosten voor RVS polijsten kunnen we natuurlijk niet zo 1, 2, 3 benoemen. Dat hangt heel erg af van de grootte het RVS en de tijd die er voor nodig is om het te polijsten. Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw specifieke klus? Vraag dan een offerte bij ons aan. Op die manier kunnen wij je precies vertellen wat het kost. 

Kan ik zelf mijn RVS niet polijsten?

Wil je besparen op de kosten die komen kijken bij het laten polijsten van je RVS? Dan kun je er ook voor kiezen om je RVS zelf te polijsten. Is dit een goed idee? Als je zelf geen ervaring hebt met metaalbewerking, slijpen en/of polijsten, dan raden wij het niet aan om zelf je RVS te polijsten.

RVS polijsten is namelijk een vak apart en moet worden gedaan door professionals die weten waar ze mee bezig zijn. Dit is belangrijk omdat je op die manier het beste resultaat behaald en je het RVS niet beschadigd. Als je auto problemen hebt, dan ga je ook naar een garage die verstand heeft van auto’s en de techniek van de motoren. 

Want, wat is er voor nodig om RVS te polijsten?

RVS polijsten doe je met een polijstmachine die je voorziet van zogenaamde polijstschijven. De schijven bewegen rustig over het vlak dat gepolijst moet worden. We doen dit met verschillende producten omdat niet elk RVS product even glad is. Ook doen we het in verschillende stappen:

  • Voorbewerken;
  • Voorpolijsten;
  • Hoogglans Polijsten.

Ik wil graag de exacte kosten weten voor RVS polijsten

Wil je dit specialistenwerk toch liever laten uitvoeren door professionals en wil je weten wat de kosten zijn om RVS te laten polijsten? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier op onze website. Wij kunnen je precies vertellen wat de kosten zijn en hoelang het gaat duren.