RVS op maat

RVS op maat

RVS op maat? Wij staan voor u klaar!

Veel accessoires in woningen en op schepen zijn gemaakt van RVS. Het kan dus zeker eens voorkomen dat je RVS op maat nodig hebt voor op bijvoorbeeld je schip. Dit kunnen beugels zijn, maar ook handgrepen en/of bolders. 

Voldoet het huidige aanbod op internet en in de winkels niet aan jouw eisen? Dan is RVS op maat laten maken dé oplossing. Aangezien RVS bewerken een complex karwei is, moet dit wel worden gedaan door een specialist die weet waar hij mee bezig is. Wij leggen in deze blog uit hoe we bij T-lichthart te werk gaan.

Als RVS zo moeilijk te bewerken is, waarom dan dit materiaal? 

RVS is lastig te bewerken. Dit komt doordat roestvrij staal harder wordt tijdens het bewerken en doordat het geen goede warmtegeleider is. Waarom dan toch RVS? 

Een aantal voordelen van RVS op een rijtje:

  • RVS kan tegen water;
  • Roestvast staal kan goed in alle weersomstandigheden;
  • RVS is tegen vandalisme;
  • Geschikt voor maatwerk.

RVS op maat voor schepen

Ben je op zoek naar RVS maatwerk voor je schip? Dan ben je bij Lichthart aan het juiste adres. Door onze specialistische vakkennis kunnen wij van alles maken voor op jouw schip. Dit kan RVS zijn voor de binnenkant van het schip zoals: de kombuis, toilet en keuken, of voor buiten het schip op het dek. Wij gaan met jou rond de tafel, jij legt je ontwerpen voor en samen maken we een plan. 

Hoe is de kwaliteit van het RVS?

RVS op maat is handig en leuk, maar het moet er natuurlijk wel een beetje aantrekkelijk uitzien. Bij T-Lichthart begrijpen we dit en zorgen we ervoor dat jouw RVS op maat er spik en span uitziet.

Dit doen wij aan de hand van RVS hoogglans polijsten. Daarmee geven wij jouw RVS een unieke en glanzende uitstraling. Tijdens het toepassen van deze techniek, gaat er geen materiaal verloren. 


Geïnteresseerd in RVS maatwerk?

Ben jij geïnteresseerd in RVS op maat? Dan helpen wij je graag uit de brand! T-Lichthart is specialist op het gebied van RVS maatwerk, bewerken, slijpen en polijsten. Ben je benieuwd naar onze dienstverlening en verdere informatie? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier op onze website.