RVS hoogglans polijsten

RVS hoogglans polijsten

RVS hoogglans polijsten, geef uw RVS een unieke uitstraling!

Door RVS hoogglans polijsten geven wij uw RVS een unieke uitstraling. Met deze technologie kunnen we uw railingen, hekwerk en divers scheepsbeslag weer laten stralen. Bij hoogglans polijsten zetten we mat RVS om in stralend RVS. Bij de inzet van deze techniek gaat geen materiaal verloren. Dit is wel het geval bij RVS slijpen. Polijsten is een vak apart. Het polijsten van RVS is een accuraat en arbeidsintensief proces. Als men een blinkend resultaat wil hebben, is voorbewerking van het RVS essentieel.

RVS hoogglans polijsten

Voorbewerking

We beginnen altijd met de voorbewerking. Het RVS wordt dan geslepen. We beginnen vaak met een fijne korrel zoals korrel 240, omdat het RVS vaak al redelijk glad is. Bij flinke beschadigingen beginnen we iets grover, vaak korrel 180. Naarmate het slijpproces vordert pakken we een steeds fijnere korrel. 

Voorpolijsten

Na de voorbewerking is het tijd om het materiaal voor te polijsten. Dit is een essentiële stap en we doen dit altijd voordat we overgaan tot het hoogglans polijsten. Voorpolijsten wordt gedaan met “polijstschijven” Deze schijven bewegen we vervolgens rustig over het oppervlak dat gepolijst moet worden. Afhankelijk van de gladheid van het RVS doen we dit met verschillende producten, zoals een sisal katoenen schijf met groene of blauwe pasta. Ook kan het met een katoen schijf in combinatie met blauwe pasta. 

Hoogglans polijsten

Als we de voorbewerking achter de rug hebben, en het voorpolijsten hebben gehad, kunnen we verder met het hoogglans polijsten. Hiervoor gebruiken we vaak een zachte flanel polijstschijf  in combinatie met gele of witte polijstpasta. 

Hoogglans polijsten producten

Bij het hoogglans polijsten van RVS maken wij gebruiken van verschillende producten. Wij gebruiken vaak de volgende: een schuurschijf met velcro korrel 240, 320 of 400, slijpvet, sisal/katoen schijf met een groen of grijze pasta of een katoenschijf met een roze of bruine pasta.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Als je er voor kiest om jouw RVS te laten hoogglans polijsten, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je namelijk graag verder en kunnen voor jou het ultieme resultaat realiseren. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch: 06 37204240