RVS herstellen

RVS herstellen

RVS herstellen. Hoe doe je dit zonder te krassen?

RVS is natuurlijk een heel sterk en onderhoudsvrij materiaal, maar eigenlijk is de naam niet helemaal correct. RVS kan wel degelijk roesten en heeft zeker om de zoveel tijd onderhoud nodig. RVS herstellen is vaak gemakkelijk te doen en als je het geregeld doet kun je hardnekkige schade voorkomen. 

Ahh oke, maar waarom moet ik mijn RVS herstellen?

RVS is wel onderhoudsarm, maar niet geheel onderhoudsvrij. Je zult dus af en toe de boel schoon moeten maken om jouw RVS glimmend en mooi te houden. Doe je dit niet? Dan kan het RVS gaan roesten, waardoor het minder stevig wordt. 

Kan ik dit zelf doen?

Is de schade aan je RVS nog in het beginstadium en niet zo hardnekkig? Dan kun je gemakkelijk zelf je RVS opknappen. Dit kun je doen door het beschadigde RVS goed schoon te maken. Met een RVS cleaner spray kun je al heel wat krasjes laten verdwijnen. Je kunt ook gaan werken met een schuurvlies of schuurspons. Doe dit uiteraard wel voorzichtig, je wilt het RVS natuurlijk niet verder beschadigen. 

RVS herstellen

Kan ik mijn RVS ook laten herstellen?

Is de schade aan jouw RVS hardnekkiger en lukt het je zelf niet meer om het te verwijderen? Dan kun je jouw RVS ook laten herstellen. Vaak wordt dit gedaan aan de hand van RVS polijsten en RVS hoogglanspolijsten. Laat dit klusje over aan de vakmannen, die kunnen het RVS op een professionele manier schuren en polijsten. Ga hier niet zelf mee aan de slag. De kans is groot dat je het RVS alleen maar verder beschadigt.

RVS flink beschadigd? Wij helpen je graag!

Is jouw RVS flink beschadigd en wil je deze schade vakkundig laten verwijderen? Wij van T Lichthart RVS helpen graag! Wij herstellen jouw RVS op een vakkundige en professionele manier. Dit doen we door te schuren en te polijsten. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier, of bel naar: 06 37204240