RVS bolder polijsten

RVS bolder polijsten

RVS bolder polijsten. Laat uw bolders weer glinsteren! 

Het voorjaar staat voor de deur! Je wilt je boot gaan klaarmaken zodat je in de aankomende maanden lekker kunt gaan varen met je schip. Bij het klaarmaken van je schip kom je er tot grote spijt achter dat de bolders er helemaal dof en niet netjes uitzien. Hierdoor overweeg je misschien de RVS bolders te laten polijsten.

RVS bolder polijsten is een klus die zorgvuldig en vakkundig moet worden uitgevoerd. U wilt het staal uiteraard niet beschadigen. RVS polijsten is een lastige klus. Hier is de juiste kennis voor nodig en het moet vakkundig gebeuren, anders beschadig je het RVS misschien en dat is natuurlijk het laatste wat je wilt. Wilt u de bolders op uw schip weer laten glinsteren en de blits maken op het water aankomende zomer? Dan bent u bij T-lichthart aan het juiste adres!  

Waarom RVS bolder polijsten?

Op een schip raakt RVS vaak snel aangetast door bijvoorbeeld de weersomstandigheden, de zon en het zoute en/of zoete water. Het RVS wordt dan dof en de glans vervaagt. Het totaalplaatje ontbreekt, waardoor uw schip er niet meer mooi uitziet. Zonde! U ergert zich hier ongetwijfeld aan. Wilt u uw schip weer een mooie uitstraling geven? Dan is het zaak om uw RVS bolders te polijsten. Wij kunnen aangetast RVS op uw schip weer voor u herstellen, zo ook de bolders op uw schip. 

Hoe gaat het polijsten van RVS bolders in zijn werk?

Hoe gaat dat polijsten van RVS bolders nu precies? We beginnen in dit proces altijd met het voorbewerken van het metaal. Tijdens de voorbewerking slijpen we het RVS. Dit doen we om alle grove beschadigingen te verzachten. Op die manier kunnen we de bolders straks beter polijsten. Na de voorbewerking gaan we over tot het voorpolijsten en het hoogglanspolijsten. Dit wordt gedaan met polijstschijven. Dit zijn vaak katoenschijven die we voorzien van een groene, blauwe of gele polijstpasta.

De bolders op uw schip weer laten glinsteren?

Hebt u een schip waarvan de bolders niet meer mooi glinsteren en wel een polijstbeurt kunnen gebruiken? Dan kunt u met ons in zee gaan, om vervolgens weer met een schitterend schip de zee op te gaan. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier, of pleeg een belletje naar: 06 37204240